7 Beste Eiwitrijke 100-Calorie Snacks voor Gewichtsverlies

7 Beste Eiwitrijke 100-Calorie Snacks voor Gewichtsverlies

Een van de belangrijkste aspecten van het bereiken en behouden van een gezond gewicht is het kiezen van de juiste snacks. Snacks met de juiste hoeveelheid eiwitten kunnen helpen om uw honger te stillen, uw energiepeil op peil te houden en uw gewicht onder controle te houden. Hier zijn zeven eiwitrijke snacks van 100 calorieën die perfect zijn voor iedereen die probeert af te vallen of een gezond gewicht te behouden.

Yoghurt met hoge eiwitgehalte

Yoghurt is een uitstekende bron van eiwitten en calcium, en het kiezen van yoghurt met een hoger eiwitgehalte kan een verzadigende snack van 100 calorieën opleveren. Zoek naar soorten zonder toegevoegde suikers en toppings en ga in plaats daarvan voor verse fruitstukjes of een snufje kaneel voor extra smaak. Griekse yoghurt is een geweldige optie, omdat het tot twee keer zoveel eiwitten bevat als gewone yoghurt.

Eiwitrijke repen

Eiwitrijke repen zijn een handige optie voor onderweg en kunnen een snelle en smakelijke snack van 100 calorieën zijn. Let op de hoeveelheid suiker en kies repen die natuurlijke ingrediënten bevatten en een goede bron van eiwitten zijn. Sommige repen bevatten zelfs extra voedingsstoffen zoals superfoods of groene groenten, waardoor ze een nog gezondere keuze worden.

Kippenborstfilet

Mager kippenvlees is een uitstekende bron van eiwitten en zeer veelzijdig. Een stukje gekruide kippenborst van 75 gram heeft ongeveer 100 calorieën en kan een vullende snack zijn. U kunt het combineren met een dip op basis van yoghurt of hummus, of het gebruiken in een salade om een meer substantiële maaltijd te maken.

Tofu

Tofu is een plantaardige eiwitbron die perfect is voor diegenen die op zoek zijn naar een vleesvrij alternatief. Een stukje zachte tofu van 75 gram bevat ongeveer 100 calorieën en is een geweldige basis voor een snelle snack. U kunt het kruiden met uw favoriete kruiden en specerijen en het bakken of grillen voor een knapperige textuur.

Eiwit-muffins

Eiwitmuffins zijn een populaire keuze voor diegenen die op hun gewicht letten, omdat ze een handige en draagbare snack bieden die ook nog eens smakelijk is. U kunt zelf eiwitmuffins maken met ingrediënten zoals eiwitpoeder, havermout en fruit, of op zoek gaan naar winkelmerken die natuurlijke ingrediënten bevatten en binnen uw caloriebeperkingen passen.

Zalm

Zalm is een zeer voedzaam en smakelijk visje dat rijk is aan gezonde vetten en eiwitten. Een portie gerookte zalm van 30 gram bevat ongeveer 100 calorieën en kan een heerlijke snack zijn op een cracker of in een salade. U kunt ook voor gezouten zalm kiezen voor een hartige traktatie.

Ei-muffins

Ei-muffins zijn een geweldige manier om eieren te gebruiken, een van de meest eiwitrijke voedingsmiddelen die er zijn. Meng eieren met groenten naar keuze en bak ze in een muffinbakblik voor individuele porties van 100 calorieën. Deze muffins zijn een handige optie voor een snelle snack onderweg of een gezond ontbijt.

Gerelateerde Berichten