Over

Over

Wie ben ik?

Ik ben Marieke (1981), moeder van twee meiden en al ruim 20 jaar samenwonend met de man van mijn leven.

16 jaar lang runde ik mijn eigen horecazaak, maar ik vond het tijd om het roer om te gooien. Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door alle vormen van sport en beweging en ik wilde deze passie overbrengen op anderen.

In 2006 begon ik met paaldansen, vrijwel direct op hoog niveau en in 2008 werd ik Nederlands kampioen paaldansen. Ook daarna volgenden nog vele wedstrijden en prijzen. In 2011 opende ik mijn eigen studio in het centrum van Middelburg. Ik startte met het geven van paaldans- en yogalessen.

Ik ging sporten in de sportschool en begon mijn bikinifitness avontuur. Ik schreef mezelf in voor mijn eerste wedstrijd, een beginnerswedstrijd, en ik haalde goud binnen. Dat jaar nog stond ik op het NK en pakte zilver. Ik kwalificeerde mij voor het WK in Athene en kwam daar als nieuwkomer tussen ervaren atleten op een 3e plek. Ik ben daar nog steeds trots op.

Ik ben blij dat ik het roer omgegooid heb en nu begeleid ik vrouwen die, net als ik, een doel hebben. Wat dat doel ook mag zijn. Het lesgeven geeft mij energie en ik geniet er elke dag nog van om mijn passie en kennis over te kunnen brengen op andere mensen.

Wil je gezonder, fitter en slanker in het leven staan?

Misschien heb je al van alles geprobeerd; een soep- of smoothiedieet, extreem sporten, koolhydraat vrij eten. Alles klinkt veelbelovend, je begint gemotiveerd en het lijkt alsof je doelen snel behaald worden. Helaas is een extreem dieet of leefstijl niet lang vol te houden en verval je meestal weer in je oude gewoonten. En daar wilde je nu juist van af…

Om de ingeslagen weg ook daadwerkelijk vol te houden, heb je een structurele (gedrags)verandering nodig. Ik wil dat graag samen met je doen en met jou bepalen wat jij nodig hebt zodat jij:

  • Je weer fit en energiek voelt
  • Lekker in je vel zit
  • En daarmee vol zelfvertrouwen
  • En je de wereld weer aan kan

Misschien is het zo dat je wel tevreden bent met je lijf en leefstijl, maar wil je gewoon lekker bezig zijn. Ook in dat geval kan ik iets voor jou betekenen.